maanantai 9. elokuuta 2010

Pieni agitreeni

On ollut vaikea keksiä koirille toimintaa, kun ei päivisin ole voinut tehdä oikein mitään. Mutta ihan tyytyväisiä ne ovat olleet loikoiluunkin. Maisa etenkin rrakastaa aurinkoa! ollaan viihdytty myös veden äärellä ja yritetty saada koiria uimaan - vaihtelevalla menestyksellä.

Lauantai-iltana käytiin sitten ilman viilennyttyä Purinalla ottamassa pieni treenituokio mielen virkistämiseksi. Molemmat saivat tehdä pienen ratapätkän ja sen lisäksi kertailtiin Fisun kanssa kontakteja ja Maisan kanssa keinua. Radallakin oli kontaktit, joten tuli vaúhdinkin kanssa todettua toimivan (Fisulla). Samoin keppikulma oli vaikea, ja halusin kokeilla Fisulle takaaleikkausta kepukoilla. Näitä ei olla vielä harrastettu, mutta hyvin toimi! F oli ihan super muutenkin, vauhtia oli ja riittävästi! :-D

Pieni Maisa paineli myös minkä kerkesi, treenitauko ei ollut ainakaan hillinnyt vauhtia, kummallakaan.. ;) Oli hauskaa taas päästä kunnolla reenailemaan. Tauko tekee hyvää itse kunkin motivaatiolle. =)

Sunnuntai-iltana käytiin Fanny-heelerin ja Kiira-kelpipn kanssa yhteislenkillä Nuuksiossa. Porukka tuli hyvin juttuun keskenään. Mukavaa. :-)

Ei kommentteja: