lauantai 28. elokuuta 2010

Kotitokoa + temppuja + tuleva kurssi!

Olen yrittänyt flunssaisena keksiä koirille vähän muuta aktiviteettia, jotta pääsisin vähemmällä lenkkeilyllä. Fisu on siis saanut olohuonetokoilla ja Maisa -temppuilla. M kertailee koiratanssirepertuaariaan, vielä muistaa. :)

Fisun kanssa ollaan otettu nyt mm. luoksetuloa suoraan sivulle. Unohdan ainakin hetkeksi eteen istumisen, kun se ei vain kertakaikkiaan ota toimiakseen. Aika nopeasti äkkäsi vähän kauempaakin sivulletulon, lupaava alku siis. :) Kertailtu kaukoja (i & m), seuruupätkiä (käännökset tuntui ihan hyviltä) ja ihan perusjuttuja. F on ollut innokas oppija. =)

Iloinen juttu on myös, että päästiin EKK:n tokoryhmään. Jos tämä vähän lisäisi meidän tokoilumotivaatiota. Yksikseen reenailu kun ei ole niinkään mun juttu. No, katsotaan, miten lähtee käyntiin. Ryhmä on ALO/AVO-tasoinen, toivottavasti ei olla ihan kädettömiä :D Kurssi on aika lyhyt, mutta toivotaan, että hyödyllinen. Harmillisesti se sattui juuri samalle päivälle kuin agilityt, mutta yritetään revetä molempiin! Ihan hauskaa.

Ei kommentteja: