lauantai 28. elokuuta 2010

Aksaa

Tällä viikolla jäi valitettavasti molempien ohjatut treenit väliin mun flunssan takia, mutta oli pakko kuitenkin päästä "kertaamaan kepit ja kontaktit" (yeah right...) Fisun kanssa, joten järkättiin yhteistreenit Johannan, Ruutin ja Riesan kanssa. Ikään kuin voisinkin mennä hallille vain kertaamaan kepit ja kontaktit.

Päädyinkin ottamaan molemmille suht kunnollisen treenin, rakensin viikonlopun toisesta radasta alkupätkän, jota teinkin molempien kanssa. Nyt saatiin Fisun kanssa keppien sisäänmeno kuntoon, ja oli hauska kokeilla eri ohjauskuvioita koko alkupätkään. Huomasin esim. että valssaus keppien jälkeen oli turha, hyvin F tuli oikeaan putkenpäähän ihan pienellä vedolla keppien jälkeen.

Maisa sai ottaa vaikeahkoja sisäänmenoja kepeille, hienosti haki pieni. :) Samoin kontakteja tehtiin. Mitkään suurenmoiset ne ei ole, mutta malttaa hidastaa, eikä ole niin kamalan hidas enää... aina.

Fisu sai sitten kerrata myös niitä kontakteja. Kerran juoksi puomin läpi, muuten sujui ihan ok. Vähän hilkulla, ettei taas jäänyt liian ylös, mutta totesin, että oli maassa kuitenkin. Yritän vapauttaa aika nopeasti kun jää oikeaan kohtaan, jotta selkeytyisi. Vähän huonosti meinaa tajuta, että pitää korjata, kun on liian ylhäällä ja jään odottelemaan. Mutta nyt toimi ihan hyvin. Täytyy kai itse odottaa vähän pidempään ennen kuin annan pysäytyskäskyn.

A:n kontaktiin olen kyllä todella tyytyväinen. Se on nopea ja silti pysähtyy oikein. (kop-kop)
Keinua otettiin myös, vähän alkuun himmaili, mutta ihan hyviä toistoja. Kisoissa F on yleensä tullut aika vauhdilla ja kolauttanut kovaa. Ei se silti ole näyttänyt pelästyvän tms., mutta ehkä treeneissä ottaa vähän varovaisemmin kun vire ei ole ihan yhtä korkea kuin kisatilanteessa.

Fisun kanssa kaikki sujui siis hyvin. =) Mun flunssa ei taas tykännyt kauhean hyvää seuraavana aamuna, mutta huomenna mennään kisoihin joka tapauksessa. Nyt on hyvä fiilis. :-) Täytyisi kai Maisakin ilmota johonkin vaihteeksi. No, jos nyt itse paranisi ensin...

Ei kommentteja: