sunnuntai 30. elokuuta 2009

Pikahaku

Laitan nyt oman pikaisen jutun viime hakutreeneistä. Oltiin taas Tuusulan Mätäkivellä, nyt tosin vähän eri paikassa kuin aiemmin.
Meillä oli parin viikon tauko sitten viime treenien. Muistelin, että viimeksi oli otettu pari ekaa haamuina ja loput jo ilman apuja. Niin päätettiin sitten tehdä nytkin. Ekat ukot löytyikin oikein hienosti. Palkkana taas ruokaa, kun ei leikkiminen vieläkään innosta kamalasti.

Seuraavat maalimiehet olivat valmiina metsässä, eikä F saanut mitään näkö-/ääniapuja niille. F lähti hyvin etsimään, mutta ei meinannut millään löytää. F taisi palata takaisin, ja yritin lähettää sitä uudestaan, muttei se enää oikein irronnut mihinkään. Taidettiin sitten ottaa vielä huutoapu ja sitten ukko löytyi. Seuraavallakin kävi samalla tavalla, ei löytynyt ilman apua.

Fisu tuntui aika epävarmalta, eikä koskaan oikein lähtenyt enää kunnolla etsimään, jos oli jo yhden piston tehnyt löytämättä. Kerran F oli lähtevinään etsimään, mutta hyppäsikin ison kiven päälle vähän matkan päähän ja jäi tuijottamaan mua. Viimeiselläkin ukolla otettiin sitten ääniapu, jotta F löytäisi. Loppuun F sitten innostui taas leikkimäänkin ruokapalkan jälkeen.

Jäi kuitenkin vähän huono fiilis treeneistä, kun F oli niin epävarman oloinen enkä oikein itsekän tiennyt mitä pitäisi tehdä. No, ehkä tauon jälkeen olisi pitänyt vähän helpottaa. Katsotaan mitä ensi kerrasta tulee.

Ei kommentteja: