perjantai 7. elokuuta 2009

Fisu hakuilee

Eilen oltiin taas hakutreeneissä Tuusulan suunnalla. Aika pieni porukka tällä kertaa mukana, ja kun Ullakin treenasi vain toista koiraa, niin selviydyttiin "vain" reilussa kolmessa tunnissa. :-)

Fisu sai olla toisena ja olikin aika innokas lähtemään hommiin kun otin sen ulos autosta odottelemasta. Fisu olisi kovasti halunnut mennä jo radan suuntaan, kun vielä odoteltiin kutsua sinne. F haukkui mua ja oli ihan hassu, juoksenteli intona ympäriinsä metsässä.

Kun vihdoin päästiin radalle, tervehdittiin ensin "tuomaria". Fisu malttoi hyvin tulla sivulle ja odottaa lupaa lähteä töihin. Fisu tiesi jo ihan tarkkaan mitä tultiin tekemään, ja katseli metsään kaihoisasti maalimiehiä etsien. Ekat kaksi umaalimiestä huusivat Fisua metsästä, mutta lopuksi todettiin, että se oli aika turhaa. Fisu oli muutenkin jo niin hyvin selvillä hommasta. No, hyvin löytyivät ukot ja Fisu oli taas hirmu nätisti syömässä herkkujaan kun tulin paikalle.

Toiset kaksi lähetystä otettiin ihan ilman apuja, ja hienosti löytyi niinkin. Fisu tekee hineot suorat pistot ja löytää ukot ihan silmänkäänteessä. Mä taas lähinnä katselin kun koira tekee töitä ja ihmettelin, miten se osaa niin hyvin. Parit ekaa lähestystä Fisu oikeastaan karkasi mun käsistä kun mulla kesti niin kauan ottaa remmi irti ja vielä lähettääkin koira. No, tätä täytyy harjoitella vähän lisää. on se hankalaa ehtiä vielä se käskykin sanomaan... :D Kolmannella ja neljännellä lähetyksellä ehdin sitten myös lähettämään koiran ja sain remmin irti ilman että koiralle tuli nykimisiä tms.

Tosi hyvä tunnelma jäi treeneistä. Vikan ukon luona taas leikittiin ja F taisteli oikein hyvin. Kun palattiin keskilinjalle, F sai vielä herkkuja ja paljon kehuja, olihan se työskennellyt niin etevästi! Kivaa, kivaa!

Sain ohjeeksi ottaa lisää palkkaa mukaan ensi kerralla niin saadaan otettua vielä lisää ukkoja Fisulle. Toivottavasti saan myös treeniliivin pian, se on varmasti suuri apu. Tilauksen kyllä pitäisi saapua piakkoin.

Kun nostin koiraa autoon, huomasin että se oli yllättävän painava. Fisu sai myös Terhiltä haukut lihavuudesta, joten nyt menee neiti laihikselle! Äkkiä se lihoo, varsinkin näin juoksun jälkeen. Vastahan se oli ihan luiseva puikula. Hitsi, täytyy siis vähentää ruokaa...

Ei kommentteja: