perjantai 26. kesäkuuta 2009

Huonoa tuuria

Fisullahan piti olla tänään ne luustokuvaukset... Mutta. Eilen neiti saikin ripulin, pyysi viime yönä vähän väliä ulos asioille, oksensi ulkoilun jälkeen sisälle ja oli nyt aamulla niin väsy että piti jättää kuvaukset nukutuksineen tänään väliin. Voi hitsin hitsi.

Ei siinä muuten mitään, uusia aikojahan saa aina, mutta kun on se Mikkelin näyttely tulossa niin doping-varoajat taas vähän sekoittaa suunnitelmia.... Jaaha. Saapa nähdä nyt sitten koska päästään niihin kuviin. Ei jostain syystä nyt onni suosi tätä meidän projektia, Fisunhan piti osallistua jo aiemmin kesällä kimppakuvauksiin, mutta jälleen doping-asioiden takia piti jättää väliin ja nyt tämä. Täytyy nyt katsoa jos kuitenkin joudun viemään nyt piakkoin ja ottamaan ne lievemmät rauhoitusaineet joilla varoaika on vain se viikko. Kun alunperin en niitä olisi halunnut käytettävän.

Koska jos siirretään kuvia vasta näyttelyn jälkeen niin sitten onkin Fisulla jo potentiaalinen valeraskausaika, jolloin ei myöskään pitäisi kuvata. Tai sitten jätetään näyttely väliin ja kärsitään se 40€. Huoh.
Voi v kun piti yleensäkin ilmoittaa koko näyttelyyn. Nyt ärsyttää.

2 kommenttia:

Tiia Ahveninen os. Hämäläinen kirjoitti...

Meidän kuvauksissa silloin kyllä 6 koiran kuvaukset sujui tosi hyvin sillä 7pvä:n varoitusajalla. Harmi että kävi noin. :/ Niitä aikojakin kun saa aika huonosti.

Noora kirjoitti...

Jep. Kyllä kai ne silläkin rauhotteella tosiaan hoituu. Katotaan miten nyt sitten saadaan tämä hoidettua ja milloin!