maanantai 15. kesäkuuta 2009

Fiskars kultainen kalaiseni

Fisu-kultakala oli eilen Kotkan näyttelyssä ainoana mudina. Tuomarina oli Natajlja Nekrosiene Liettuasta. Fisu veikin sitten "koko potin", eli tuloksena SERT, CACIB ja ROP!! Tuomari tuntui ihan asiansa osaavalta, tutki esim. turkkia aika tarkkaan, hampaat samoin ja lanneosaa "mittaili" kädellään tarkasti.

Arvostelu kuului:
"15 months, good size, excellent shape of head, well shaped enough dark eyes, good neck, level topline, a bit long in loin, good chest for age, well layd back shoulders, very well angulated behind, very good side movement, typical coat, excellent temperament"
Erityisesti tuo maininta luonteesta on aina mukava plussa, aika harva tuomari kuitenkaan luonteeseen kiinnittää huomiota.

Kiva myös, että arvostelussa on aika laajasti koiraa tarkasteltu. Fisu esiintyi aivan uskomattoman hyvin, se seisoi kuin tatti paikoillaan ja liikkui myös hirmu hyvin. Tuomarin antoi tutkia nätisti ja muutenkin oli ihan malliyksilö näyttelykoirasta. :D Vaikkei nyt ensisijaisesti sellainen olekaan...

Tarkoitus oli mennä vielä ryhmäkilpailuihin, mutta suuntasimme välillä sukulaisille kahville, eikä näyttelyn toimisto osannut oikein arvioida ryhmien alkamisaikaa, niin ne jäivät sitten väliin. Harmi.

Ehkäpä Fisu nyt pääsee vielä johonkin muihin näytelmiin, kun tuntuu näköä tytöllä olevan, mitä esitellä. ;) Eka serti siis saatu, katsotaan metsästetäänkö niitä muitakin.

Maisa oli turistina mukana.
Muutama kuva näyttelystä ilmestyy myöhemmin.

Jälkeä ollaan taas tehty pari kertaa, eilen tein aika reilusti lisää pituutta siihen, nyt oli "jopa" 30-40m mittaa jäljellä. Ja hyvin sujui! Namuja on vielä joka askeleella.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Vautsi onnea! :) Sitten vielä metsästämään toista sertiä ja kolmas vuoden jälkeen tai miten se menikään. Ja vielä Cacib!

Noora kirjoitti...

Kiitos!
Juu, toi cacibbi oli ihan yllätys kyllä. Katotaan saadaanko lisää sertejä kasaan jossain vaiheessa. ;)