perjantai 12. kesäkuuta 2009

Eniromaista!

Käytiin viime viikonloppuna 6.6. Salon näyttelyssä Fisun kanssa. Matkaseuraksi saatiin Terhi ja Muru-melkeinsisko. Ilmoitettuja oli 9 mudia, joista 7 paikalla + 2 turistia. Myös Riimi-veli liittyi seuraan, muttei päässyt itse osallistumaan doping-aikojen takia. Harmi, Riimi on niin komea poika että!
Tuomarina oli kroatialainen Igor Selimovic.

Fisu oli ainoana narttuna nuorten luokassa. Sitä ennen kaikki urokset oli saaneet EH:n, mutta junnuluokan narttu Ilona ERI:n. Niinhän siinä kävi, että kaikki loputkin nartut sai ERI:n ja lopulta ne sijoittui täysin ikäjärjestykseen. Näin ollen Fiskars oli PN3 saaden varasertin. Muru nappasi sertin ja valioitui. Roppina oli Lotto.

Fisu käyttäytyi tuttuun tapaan oikein mallikkaasti. Tuomari juoksutti kerran ympyrän, eikä edes i:tä sen jälkeen, kaipa se näki liikkeet jo kerrasta. Fisu oli ihan reippaana tuomarin tutkiessa, sitä ennen se tervehti tätä iloisena.

Arvostelu kuului näin:
"Good size. Very good in length. Good length of the head. Good expression. Good angulations. Little bit longer but straight back. Good balance in action. Good coat."
Eli hyvää, hyvää, hyvää. Hassua, että pituus oli todella hyvä, mutta selkä kai vähän turhan pitkä. Silmät eivät tänään ilmeisesti olleet ainakaan liian vaaleat. ;)

Kiva reissu siis, mutta saisi niitä sertejä nyt tulla jo, muuten jää kyllä tämä harrastus vähemmälle. Ei noita Eri:a jaksa montaa käydä hakemassa jos ei niistä sen enempää hyödy. No, katsotaan sunnuntaina (14.6) miten käy Kotkan Kv:ssä.=)

Pari kuvaa Fisusta Salossa. Kuvaajana Terhi M.


(olen ihan rakastunut tohon pääkuvaan, Fisu on niin nätti!!)

Nyt on ollut agilitystä siis juoksutaukoa, ja olin itse muutenkin lasten koiraleirillä ohjaajana, joten muukin treeni on ollut vähän tauolla. Nyt olen kuitenkin innostunut tekemään Fisulle muutamia jälkiä ja jopa vähän innostunut hommasta. En vain ole mikään asiantuntija näissä jutuissa, joten täytyy varmaan jossain vaiheessa lähteä taas jonkun oppiin.

Makkararuutuahan me tehtiin aika pitkään, mutta nyt on siirrytty tekemään suoraa. Fisu on nyt muutamia jälkiä saanut ajettavaksi, namuja on ollut joka askeleella ja alussa sekä lopussa isompi läjä palkkaa. Pituutta on ollut vain joku kymmenisen metriä jos sitäkään. Mutta tästä se lähtee. Eilen sujui jo mun silmään oikein mallikkaasti, F meni nenä tiiviisti maassa ja löysi kai jokaisen herkun.

Ja eikun metsään!

Tottisjuttujakin otettiin eilen vähäsen metsälenkillä sekä illalla kotosalla. Metässä kutsun Fisun aina välillä luo eteen istumaan. Kotona otettiin ihan sivulletuloja ja muutaman askeleen seurauksia herkun ansaitsemiseksi. Sivulla maahanmenossa on tullut pieni ongelma, että F menee vinoon jotta näkee mun kasvot paremmin. Mutta muutenkin on tullut niin vähän mitään tokojuttuja tehtyä, ettei mikään ihmekään jos ei ihan suju. pitäisi yrittää vähän aktivoitua....

Blogi on nyt ollut vähän hiljaisena ja ulkoasukin on turhan talvinen, mutta ehkä ehdin joku kerta panostaa vähän enemmän.

Ei kommentteja: