maanantai 16. helmikuuta 2009

Agitreeniä

Viime tiistaina jouduin jättämään agilityn väliin, sitä edellisellä kerralla taidettiin nokkia Fisun kanssa aika paljon ja tuntui että siinä oli jo vähän edistystä.

Tänään lähdettiin sitten taas hallille treenailemaan. Rasse, Eetu ja Krista tulivat myös mukaan, pidettiin siis kimppatreenit. Rakennettiin pieni, n. 10 esteen rata ja tehtiin sillä muutama harjoitus. Erityisesti keppikulmia tuli harjoiteltua ahkerasti. Vaikeaksi osoittautui Maisan kanssa mm. kohta, jossa tultiin 90 asteen kulmassa kepeille oikealta suunnalta niin, että mun piti jäädä keppien vasemmalle puolelle.

Maisa oli taas melkoisen kierroksilla, kun tällä kertaa palkkana oli uusi pieni vinkukana. Ihan hyvin kuitenkin sujui kun ensin saatiin keppikulmat onnistumaan. Kontakteja ei tehty ollenkaan.

Fisu sai tehdä myös rataa matalilla hypyillä. Kepit kierrettiin ja tehtiin hyppyjä niiden tilalla. Hienosti Fisu jo ymmärtää ohjausta ja vauhtia on jo paremmin kuin vielä vähän aikaa sitten. Etenkin jos pidän lelun kaädessä ja oikein innostan sitä, se alkaa jo olla melko vauhdikas. Mutta ei se radalla ole koskaan vielä painellut sellaista vauhtia, mitä se menee esim. metsässä ja muiden kanssa leikkiessään... Mutta ehkä vielä joskus saan sen vauhdin kanavoitua myös tähän hommaan. :)

Fisu sai tehdä erillisiä keppejä kanaverkoilla ja niitä se teki jo todella hyvällä vauhdilla. Kepit se tuntuu jo ymmärtävän melko hyvin, niille se osaa myös hakea jo aika hienosti. Sitten myös nokittiin puomin alastulopätkällä. Se taas sujui vähän vaihdellen, mutta saatiin monta hyvääkin suoritusta.

Tennispallo, jossa oli naru, osoittautui todella mieluisaksi palkaksi Fiskarsille, täytyy ottaa se toistekin mukaan. Lopuksi tehtiin muutamia takaaleikkauksia ja kahta erilaista rengasta Fisun kanssa. Rengas sujuu ihan kivasti jo suurimmaksi osaksi, enää en kutsu sitä läpi.

Lopuksi koko kööri pääsi hepuloimaan keskenään ja voi sitä riemua!

Ei kommentteja: