maanantai 2. helmikuuta 2009

Aktiivinen viikonloppu

Tytöillä taisi olla ihan mukava vikonvaihde, ainakin Fisulla oli mukavasti toimintaa.
Perjantaina vähän kotitokoiltiin, ihan perusjuttuja otettiin taas ja yritettiin pitää hyvä vire yllä.

Eilen tytöt pääsi Paavo-borderterrierin (8kk) kanssa metsään riehumaan. Tehtiin lenkki ensin metsässä ja koirat juoksivat hangessa minkä kerkesivät. Maisakin meni kovasta pakkasesta huolimatta hangessa kuin viimeistä päivää. Koirilla oli hirmu hauskaa. Sitten mentiin vielä naapuriin Paavon pihaan leikkimään, Fisu ja Paavo juoksivat ympyrää ja leikkivät kepin kanssa, Maisa oli jälleen poliisin roolissa mukana. Yli tunnin koiran sai peuhata, sitten alkoi virta loppua ja homma mennä Fisun huutamiseksi ja hangessa istuskellen kepin repimiseksi.. Sisällä olikin sitten pari väsynyttä koiraa.

Myöhemmin käytiin vielä Fisun kanssa hölkällä, vaikka pakkasta oli aika reilusti. EI se Fisua kyllä haitannut yhtään, vaikka oma naama kyllä paleli.. Fiskarsin turkki on kylä hyvin sään kestävä, saa olla varmaan aika paljon pakkasta, ennen kuin sitä haittaa yhtään.

Tänään mentiin sitten aamulenkille Fanny-heelerin kanssa. Fisusta oli hirmu kivaa ärsyttää Fannya, kun tämä ei pahemmin Fisun lapsellisista jutuista innostunut. =) F kävi härnäämässä Fannya ja juoksi sitten hirveää vauhtia pakoon hankeen.

Ihan kivaa taisi kuitenkin olla kaikilla tytöillä. Hiihtäjiä meni hirveästi edestakas ja saatiin olla aika tarkkana ottamassa koiria pois niiden tieltä. Päästiin kuitenkin ehjänä kotiin asti.

Lähdettiin sitten vielä tänään illalla Fisun kanssa jäälle hiihtämään. Mentiin aika myöhään illalla, ettei olisi muita suksineen häiritsemässä ja koko järvi olikin ihan meidän käytössä. :)

Tosi valoisaa oli ajankohtaan nähden ja hauskaa oli hiihtää pitkästä aikaa. Fisu tuntui myös tykkäävän, se paahtoi edestakaisin ja spurttaili sinne tänne suurimman osan matkaa. Yhdessä vaiheessa otin sen hetkeksi kiinni ja kokeilin, josko se tajuaisi vetää, mutta ei vielä tuntunut hokaisevan juttua, vaikka koitin sitä innostaa.. Ei se hölkätessäkään tajua vielä vetää.

Päästin sen sitten jälleen vapaaksi juoksemaan ja mukavasti se tuntui ravailevan vierellä. On se mukavaa, kun on koira, joka jaksaa mennä ja myös nauttii päästessään juoksentelemaan. Toisen ilo ihan tarttuu itseenkin.. :)

Varmasti mennään toistekin hiihtämään, toivottavasti kelejä on jatkossakin.

Ei kommentteja: