perjantai 2. marraskuuta 2012

Kolmet treenit

No mehän ollaan oltu ahkeria. Viime viikolla jäi ryhmävuoro väliin, joten käytiin hallilla Dean kanssa ottamassa pienet omat treenit. Oli jotenkin meidän osalta tosi epäonnistunut reissu, kumpikaan koirista ei irronnut, vaikka siihen yritin juurikin panostaa, ja oltiin kaikki vain turhautuneita. :D No, se siitä kerrasta.

Tämän viikon ryhmävuorolla oli aiheena niistot ja itse kokeilin saksalaisia vähän joka kohtaan. Kiva, kun sekin alkaa sujua molempien hauvojen kanssa. Kyllä ne kuviot siitä alkaa toimia, kun vain uskaltaa yrittää. Ohjausrepertuaari sen kun laajenee. Olen vihdoin pääsemässä sen yli, etten uskalla jättää koiria selän taa. Persjättökin varmasti vielä tulee yleistymään mun käytössä, kyllä. ;) Valssit on niin hirveitä, että melkein mikä vain kelpaa niiden välttämiseksi..

Treeneissä F meni vähän turhan reippaana keinulle ja tuntui vähän säikähtävän sitä. Otin sitten useamman toiston palkaten, jottei vklopun kisoissa olisi turhaa keinujännäämistä. Onneksi ei tuntunut pahemmin jäävän pelästys päälle. Maisa oli ihan super, sen kanssa kaikki sujui just niinkuin pitikin. Ihana pieni. <3 ett="ett" fisukin="fisukin" ihana="ihana" ja="ja" juoksua="juoksua" kin.="kin." odotellessa.....="odotellessa....." osasi="osasi" p="p" riitt="riitt" sill="sill" vauhtia="vauhtia" viel="viel">
Tänään perjantaina käytiin vielä tekemässä pieni aamutreeni ihan vain omaksi iloksi, ei mitään tavoitteita tai sen suurempaa suunnitelmaa. Leijeröitiin keppejä ja muutenkin touhuilin omiani koirien pujotellessa. Fisu kesti hyvin, kun palkka oli edessä, Maisan kanssa en uskalla kokeilla yhtä paljoa.
Kertailtiin Fisun kanssa vielä keinua nakkipalkalla: hyvin teki, eikä ollut keskiviikon jäljiltä mitään pelkoja. :)

Hyvillä mielin huomisiin kisoihin! :)
Tuskin tämän jälkeen syksyllä enää kisataankaan, jotenkin toi kylmyys ja märkyys ei enää innosta halleilla hengailuun sen enempää..


Ei kommentteja: