tiistai 6. syyskuuta 2011

Eka nolla + treenii

Viikonloppuna osallistuttiin Fisulin kanssa ekaa kertaa kolmosluokan kisaan. Ilmoitin pelkälle hyppärille, kun pari viikkoa sitten onnistuin treenaamaan keinua vesilammikossa ja aiheuttamaan Fisulle pientä epävarmuutta.

Tuomarina hyppärillä oli kroatialainen Zeljko Gora. Olipa kiva päästä kerrankin ulkomaanelävän radalle. Rata tosin vaikutti alkuun melkoisen haastavalta, kun sitä kehän laidalta katsoi. Tuntui, että parista kohtaa on meidän hankala selvitä. :-D Aikataulu oli kuitenkin sen verran myöhässä, että ehdin katsoa koko maksiluokan ja saada ohjausideoita ennen omaa starttia. Maan huiput maksikoirat veti kyllä aika hyvin.

Tutustumisen jälkeen oli kuitenkin aika varma fiilis ja löysin mielestäni ihan hyvät kuviot vaikeisiin kohtiin. Hyvinhän se sitten menikin ja nolla tuli! Fisu ei ollut (taaskaan) ihan nopeimmimmillaan, mutta tällä kertaa se ehkä helpotti mun ohjausta hitusen. Ehtiipähän itse paremmin. Mutta on se silti rasittavaa vetää koiraa perässä. Mieluummin juoksisi itse koiran perässä.

Anyway, ihan hyvä nolla tehtiin ottaen huomioon että kyseessä oli meidän debyytti kolmoseen. =) Ia alittui reilulla kolmella sekunnilla, ja sijoitus oli 6./22. Nollia tuli ehkä 7 tai 8. Videokin löytyy!


Tänään treeneissä tehtiin pidempää rataa, joka oli toissaviikonlopun Frantsin koulutuksessa. Tytöt veti ihan hyvin, Maisa etenkin oli ihan super kun ensin mokailtiin kaikki kontaktit kertaalleen. Ei niistä mitään järkevää saa, mutta tosi tiukalla käskytyksellä se ei sentään lentele niitä ihan miten sattuu..

Fisu otti taas keinun vähän ongelmaksi. Hitto kun ärsyttää, että piti mennä loiskimaan keinulle silloin lätäkköön. Äh. Toivottavasti tästä ei nyt tule mitään isoa probleemaa. Otettiin keinua lopuksi vielä yksittäisenä ja kunnon palkalla. Katsotaan, miten käy viikonlopun kisassa.

En taida ottaa toista treeniä enää tälle viikolle kun Fisulta tuntui olevan vähän veto poissa. Keinu saatetaan käydä tekemässä, mutta tuskin muuta. Täytyy antaa toisen levätä välillä. Toisaalta ollaan viime päivinä myös juostu pari lenkkiä Kisun kanssa, ehkä sekin vie vähän terää treenistä. Otetaan siis lauantaihin asti iisimmin. :)

3 kommenttia:

Maiju ja Hippi kirjoitti...

Onnea nollasta vielä :) Nähdään viikonloppuna sitten siellä BATin kisoissa. Toivotaan Fisulle virtaa ja Hipille kuuliaisuutta ;)

Noora kirjoitti...

Kiittikiitti!
Näin tehdään! Tytöt voisi vähän tasata vaakakuppejaan, niin keskiarvoisesti menisi tosi hyvin! :-D

Maiju ja Hipster kirjoitti...

Joo! Hisu. Fippi. Loistokoira!