torstai 22. heinäkuuta 2010

Agit + tokot

Eilen treffattiin Tanja ja kalju Luja tokoilun merkeissä Purinalla. Otettiin ensin Fisun kanssa lyhyt agitreenipätkä. Kerrattiin kontaktit, toimi hyvin ja nopeasti. Nyt siis täytyy enää tsempata vaatimaan sama suoritus myös kisoissa. Kepeillä takaaleikkailtiin, koira oli super! Intoa oli ihan älyttömästi, cool!

Siirryttiin tokoiluun. En edes muista, milloin viimeksi ollaan treenattu, joten lähinnä vaan muisteltiin perusjuttuja. Aloitettiin paikallaololla. Sen Fisu sentään osaa. =) Sitten Tanja kattoi meidän seuraamista, koira oli vähän innoton. Käännökset ei kauhean skarppeja, muuten kai ihan ok.

Otettiin jossain vaiheessa liikkeestä maahanmenoja, mutta yhtäkkiä F päättikin, ettei kertakaikkiaan osaa mennä maahan. Se tarjosi koko ajan istumista. Mun oli pakko ottaa ihan kunnon käsiapu, että se tajusi yhtään mitään. Kummaa. Olisin näyttänyt meidän kaukojen alkeita, mutta koira ei mennyt maahan. Ei ollenkaan. Istui vain. En käsitä. Kun otin maahanmenoa ihan yksittäisenä vauhdista lelun kanssa, se toimi, mutta paikallaan ei mitenkään. En tajua. Mikä lie ihme juttu.

Kertailtiin vähän eteentuloa lyhyellä matkalla, tämäkin vaatii vielä tosi ison avun, että tulee loppuun asti. Lopuksi otettiin vielä vauhtiluoksetulo lelupalkalla. Oli innokas. :-)

Masentava treeni kaiken kaikkiaan, voi meitä.

Luiza taasen oli ihan hirmuisen pätevä. Ihana karvaton kesämies!

Ei kommentteja: