perjantai 21. marraskuuta 2008

Agilitya tauon jälkeen

Tänään oltiin pitkästä aikaa Purinalla treenailemassa.
Molemmilla tytöillä on nyt juoksu ohi, joten päästään taas jatkamaan harrastelua. Hiljaista on ollut meidän treenipuolella, mutta ehkä nyt yritän taas ola ahkerampi. Kotitreenailut eivät oikein sovi mulle, saan huonosti aikaiseksi kun ei ole mitään ohjattuja treenejä.. :( Mutta nyt siis päästiin taas hommiin ja tytöt ainakin olivat ihan innoissaan.

Rakentelin pari pientä pätkää, joissa oli muutama hyppy ja putkia. Ihan perusharjoituksia tehtiin. Maisan kanssa tehtiin keppejä eri kulmista, meinasi jäädä viimeiset väliin pari kertaa. Sisäänmenot onnistui kuitenkin hyvin, mm. takaaleikaten ja erilaisista kulmista. Pari kertaa otettiin puomin alastulo, siinä M oli koko ajan jäädä liian ylös paikalleen, joten aina vähän kesti ennen kuin oikea paikka löytyi.

Maisa sai ottaa myös pari An matalaa alastuloa, mitkä nyt onnistuivat tosi hyvin. Kontaktipinnan kohdalla pidin vähän ääntä, jottei M hyppäisi liian korkealta alas ja se toimikin yllättävän hyvin. Jätettiin pariin toistoon kun sujui niin kivasti. Maisa teki hyvällä vauhdila, mutta hidasti sopivasti vähäsen kontaktipinnalla.

Fisu vuorostaan sai tehdä pikkuisia harjoituksia muutamalla esteellä. Pidin nyt rimat ihan alimmassa kohtaa, mutten ihan maassa. Täytyy miettiä, jos pikkuhiljaa alkaisi pitää niitä näin, tai sitten jatketaan vielä rimat maassa treenailua..

Otettiin muutamia ihan irtoamistreenejä ja sitten vähän kieputuksiakin, välistävetoja, sylkkäreitä, takaakiertoja ym. Hyvin F teki, ja nyt tuntuisi ehkä alkavan sitä vauhtiakin tulla jo pikkuhiljaa. Nämä lyhyet harjoitukset on kuitenkin siitä hyviä, ettei se ehdi kyllästyä ja pääsee palkkaamaan usein. Käytin lelupalkkaa, mikä Fisulla toimii tosi hyvin. Se oli ihan innoissaan päästessään taas kunnolla taistelemaan ja hommiin!

Putkeen se irtosi tosi hienosti, samoin hyppyjä se hakee jo oikein kivasti. On se paljon edistynyt ja ihan hyvällä pohjalla jo ollaan, vaikkei "tosissaan" vielä aletakaan treenailla vähään aikaan..

Sitten siirryttiin puomin alastulolle, jonka nostin matalan muurin palan päälle. Laitoin taas siivekkeet alastulon molemmille puolille sekä päätyyn maahan nokkimisalustan, joka nykyisin on ihan pieni purkin kansi. Lähetin Fisun puomin pätkän sivusta ja se meni heti oikeaan paikkaan nokkimaan. Ei se ihan kanteen koske, mutta nokkaisee sen verran hyvin, että se riittää ja palkkaan siitä. Välillä jos nokkaisu meinaa jäädä puolitiehen, en naksauta, vaan vaadin paremman suorituksen.

Näitä toistettiin useaan otteeseen ja saatiin paljon onnistumisia. Nyt pystyin jo lähettämään Fisun ihan alasmenon päädystä ja silti Fiz ei juossut suoraan läpi, vaan malttoi pysähtyä niin kuin pitääkin. Lopussa se pariin kertaan oli hämillään mihin sen piti mennä, mutta suurimmaksi osaksi muisti homman oikein hyvin.

Lopuksi otettiin pari eteenmenoa niin, että jätin kahden hypyn taa lelun ja lähetin Fisun putken kautta eteen lelulle. Hyvin sujui ja lopetettiin treeni näihin onnistumisiin.

Kivaa oli treenailla pitkästä aikaa. :)

Ei kommentteja: