perjantai 21. marraskuuta 2008

Mittoja

Fisua en ole muistanut ihan säännöllisesti enää mitata, mutta nyt taas muistin pitkästä aikaa punnita sen. Yllätyin, kun se painoi jopa 11,4 kg. Kuvittelin, että se olisi yhä jotain 10 kilon tienoilla kun se on nin hoikka rimpula. Olen miettinyt, pitäisikö sen syödä enemmän, kun sen luut tuntuu aika vahvasti, mutta uskoisin, että se on ihan sopivassa lihassa kuitenkin.

Pari viikkoa sitten mittailin Fisun korkeutta ja sain tulokseksi n. 42 cm. Nyt juoksun jälkeen sen ei pitäisi enää kasvaa, joten olen tosi positiivisilla mielin sen koon suhteen. Toki kotimittaus on aina vähän mitä on, mutta uskoisin, että se tosiaan jää mediksi. Mutta vielä on liian aikaista sanoa mitään varmasti. Virallisiin mittauksiin on vielä melkein vuosi aikaa, joten eihän siitä vielä kuitenkaan tiedä.. Kivan kokoinen se kuitenkin on, mikä se senttilukema sitten onkaan.

Maisan mittasin n. 28cm korkeaksi ja painoahan sillä on nyt vähän alle 6kg, mikä tuntuisi olevan aika sopiva sille. On se vaan niin pikkuinen. Nyt kun on isompi koira vieressä, niin sen vasta huomaa, miten pieni M oikeasti on.. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan ettei Fisu tuosta kasva enään että jäisi mediksi. Makseissa on niin epäreilu kisata rajakoirana.. :/

Pitkästä aikaa kirjoituksia. :D

Noora kirjoitti...

Ihan samaa toivon, onhan se aika rankkaa pikkumakseilla.. Kun se ei kuitenkaan tule mikään reilu maksi olemaan jos se menee just rajan yli. :/

Pinja kirjoitti...

Joo, Helmi tosiaan sairastui oikein kunnolla:( Antibiootti loppui viikko sitten, eikä ainakaan vielä oo tullut mitään oireita siitä, että tilanne pahenis. Mutta rauhassa mennään ja katotaan selvitäänkö.