sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kisakausi avattu!

Viime viikonloppuna palasimme Fisun kanssa kilparadoille agilityn parissa. Treenien kannalta katkonaisen talven ja Fisun saikun jälkeen lähdin kisoihin vähän sillä mielellä, että katsellaan miltä kisaaminen tauon jälkeen tuntuu. Sehän tuntui kivalta ja tulostakin tuli! :)

Ekana juostiin hyppäri, jolla taiteilimme nollan. Myöhästyin keppien jälkeen valssissa, enkä ehtinyt suunnitelemaani päällejuoksuun, vaan F pääsi mun edelle hypyllä. Väärä putken pää veti aika pahasti puoleensa, mutta onnistuin huitomaan Fisun oikeaan päähän, eikä tarvinnut hyllyttää rataa. Fisu oli ihan vauhdikas, ei tuntunut millään tavalla hitaalta. Asennekin oli oikein kohdillaan. :) Videolta katsottuna kuitenkin huomaa, missä F kuluttaa aikaa. Esim. matka hypyltä kepeille menee aika jolkottelemalla, ja juuri tällaisen käännöksen jälkeen vauhtiinpääsyt ovatkin Fisun heikkouksia vauhdin suhteen. Vaikka se kääntyy useimmiten tosi nätisti ja ketterästi, palaa aikaa uudelleen kiihdyttämiseen paljon. :(
Olin kuitenkin rataan ja tulokseen tyytyväinen, F oli hieno! Sijoitus oli 12./40, eli ei me ihan kärkikahinoissa vielä näillä vauhdeilla olla. ;) Mutta meidän tasolle suoritus oli oikein hyvä. :) Etenemä 4,07 m/s on Fisulle ihan hyvä.
Video löytyy täältä.

Agirata meni muuten ihan mainiosti, mutta harmillisesti saatiin kielto loppuvaiheilla olleelta A:lta. A:n alla oli putki, ja jaksotin oman liikkeeni jotenkin hölmösti niin, ettei F saanut kunnon vauhtia A:lle. kun jouduin itse muuttamaan liikesuuntaa putken pään kiertääkseni, tuli F takaisin alas A:lta. Muuten rata meni ok, joten tuloksena 5 ja vähän yliaikaa. Ainoa huono juttu oli se, ettei F pysähtynyt kontakteilla. Tai puomilla melkein pysähtyi, mutta hölmö vapautin ennen kuin se tuli maahan asti. A:lla se tuli suoraan kontaktin yli. Höh. Täytyy tehotreenata kontakteja keskiviikkona.

Sinänsä harmi, että nolla tuli hyppäriltä, sillä hyppynollia meillä jo on kaksi kappaletta. Jos nyt innostauduttaisiin yrittämään SM:eihin, tarvittaisiin vielä 4 aginollaa. Mutta katsotaan, miten kisaputki jatkuu. Ensi viikonloppuna uusi yritys. :)



Agiradan video seuraa mahdollisesti myöhemmin.

Ei kommentteja: