maanantai 30. toukokuuta 2011

Alikiitoo

Viime viikolla jäi ohjatut agitreenit väliin kun itse olin reissussa, joten käytiin loppuviikosta sekä torstaina että perjantaina pitämässä pienet treenit hallilla. Torstaina tehtiin helpohkoa radanpätkää, jossa vaikeutena lähinnä keppikulmat. Fisu teki muutamissa pätkissä, eikä vielä täyspitkää rataa. Kepit se taisi loistavasti ja muutenkin tsemppiä oli ihan kympillä! Koira meni lujaaaa! Otettiin jo puomia radalla ja A:ta sekä keinua erikseen. Hienosti pieni muistaa kontaktitkin taas puolen vuoden tauon jälkeen. Oli älyttömän kiva taas treenata ja Fisu oli ihan super!

Maisa teki samaa rataa vähän vaikeampana versiona. Pienellä oli niin kovasti virtaa! Kävi mielessä, että voisi alkaa ottaa treeneihin korvatulpat mukaan, Maisa kun huutaa ihan taukoamatta ennen radalle pääsyä. Harrastaakohan korvatulppia monikin agiliitäjä? Ihmettelen, jos ei, en vain ole aiemmin tullut ajatelleeksi.

Perjantaina muotoiltiin kentällä valmiina olleesta radasta oma versio ja tehtiin siitä paria eri muunnosta. Fisulle lähinnä irtoamistreeniä, muutamia haltuunottokohtia vain. Jaakotuksen tein pari kertaa ihan vahingossa, kun Maisalle kuvio tulee niin luonnostaan, mutta Fisukin tajusi sen ihan heti, ei ihmetellyt yhtään. Fiksu tyttö. :) Radalla oli puomi ja keinu, A:ta ei tällä kertaa otettu ollenkaan. Vaikka kyllä se varvas nyt näyttää jo kestävän ihan hyvin, ei kai sitä enää pahemmin tartte varoa.. Mikä on i-ha-naa!!

Maisa sikaili keinulla, kuten yleensä, sitä jauhettiin pariin otteeseen. Se vain niin mielellään hyppäisi pois ennen kuin lauta pamahtaa alas, pelkää kai kolahdusta. Toisena vaihtoehtona on, että se tulee tosi hitaasti ja jää turhan ylös odottelemaan, enkä tiedä onko se sen parempi vaihtoehto. Kepit sentään sujui ihan mallikkaasti.

Lopuksi kerrattiin Fisun kanssa tokohyppy, ilman lelua. Ja ihan hyvin hyppäsi. Kyllä se sen jo osaa.

Treenien jälkeen lähdettiin vielä vanhan kodin ympäristöön tekemään kunnon lenkki tutuissa metsissä ja pelloilla. Kyllä tytöt nautti! Illalla otin vielä koirat mukaan kaverille Kallioon ja siellä mulla olikin kaksi sopivan väsähtynyttä koiraa. :-)
Hyvä tunne kun on kunnolla saanut tyttöset väsytettyä. Näitä päiviä lisää!
Tosin, nyt alkaakin työt, mikä vähän rajoittaa tyttöjen kanssa kesästä nauttimista.. :( Mutta onpahan illat aikaa olla aktiivinen.

Viikonloppu vietettiin vielä mökillä riehuen (siis koirat, en minä :D ), joten ekaa pitkää työpäivää varten koirien pitäisi olla vielä vähän väsähtäneitä.

2 kommenttia:

Tiia Ahveninen os. Hämäläinen kirjoitti...

Hienoa, että Fisun varvas on parantunut agikuntoon. :)

Voisi joskus treffata pitkästä aikaa vaikka tokoilun + lenkin merkeissä? Ehkä vähän myöhemmin kun Ruun haava paranee lisää.

Noora kirjoitti...

Olis tosi kiva treffata taas joku kerta! Katellaan tosiaan sitten kun Ruuti on paremmissa voimissa. =)