lauantai 8. toukokuuta 2010

Fisu valikoitui!

Tänään "vihdoin" saatiin se kolmas serti ja nyt mulla onkin sitten kaksi muotovaliota koiraa. :) Fisu osallistui palveluskoirien erikoisnäyttelyyn Helsingin Tuomarinkartanossa. 5 mudia oli ilmoitettu ja paikalla. Mukana olivat mm. Fiskarssin sisko Riesa ja veli Pete sekä turistina Ruuti-mamma. Perhepotretti tulee perässä.

Tuomarina oli Elina Haapaniemi. Junioriluokan urokset saivat H:n, Riesa ja Pete EH:n. Fiskars oli viimeisenä, sai ERI:n ja olikin sitten samalla ROP ja muotovalioitui sertin myötä. Arvostelu oli mukavaa luettavaa:
"2-vuotias musta hyvin kauniin tyyppinen narttu, jolla hyvä, itsevarma käytös. Esiintyy ja esitetään kauniisti. Erinomainen pään muoto. Toivoisin tummemmat silmät. Hyvä purenta. Kaunis kaula ja ylälinja, riittävä luusto. Hyvä runko ja takaosa. Erinomainen turkin laatu ja kunto. Erittäin hyvät sivuliikkeet, etuliikkeet voisivat olla vakaammat. Hyvä kokonaisuus"

Olinkin ajatellut, että tämän näytelmän jälkeen saisi jäädä tämä touhu vähäksi aikaa, joten sen suhteen oli tosi kätevää saada se viimeinen serti kasaan nyt. =) Fisu esiintyi tosi hienosti, kuten yleensä ja otti muutenkin oikein lungisti. Sen mielestä oli taas niin ihanaa kiemurrella maan matosena mamman ja siskon ympärillä, että välillä sitä ei meinannut saada jaloilleen ollenkaan. Tämä siis kehän ulkopuolella. ;)

Jäätiin vielä ryhmäkehiin, siellä tuomari Harry Tast tutkaili Fisua aika pitkään, mutta heitti kuitenkin pihalle loppukisasta. No, eipä siinä mitään, oli ihan kiva käydä kuitenkin näyttäytymässä. Mukava päivä kylmyydestä huolimatta, ei onneksi edes satanut. Oli hauskaa, että paikalla oli kivasti mudiporukkaa ja tuttuja.

Samaisella nurmikentällä, jossa näytelmä oli, suoritettiin myös pk-tottikset, joissa siis ammuttiin myös. Vähän jännitin miten F pamaukset ottaisi, mutta se olikin tosi reippaana. Laukausten jälkeen se vähän vilkuili äänen suuntaan, mutta ei liikkunut mihinkään, eikä tullut hakemaan musta turvaa tai oikeastaan tehnyt mitään. Namutkin maistui normaaliin malliin. Hieno juttu! Fisulle ollaankin nyt ammuttu pari kertaa metsässä ja reaktio on ollut hyvin vähäinen. Se on tosi iloista. :-)

Mukavaa, ettei tarvitse enää pahemmin näyttelyissä juosta. Seuraavaksi ruvetaan keskittymään muiden titteleiden hankkimiseen. Jos vaikka joku semmoinen joskus hankittaisiin.
Toistaiseksi Fisu kulkee siis nimellä Fi Mva Pilkkopimeän Punahilkka!

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Onnittelut Fisun valioitumisesta (:
-Iida, Oosa ja Indi

Noora kirjoitti...

Kiitos Iida!