maanantai 5. huhtikuuta 2010

Hyppynolla! (+video 8.4.)

Tänään käytiin taas juoksemassa yksi hyppäri Purinalla.
Heti alkulämmittelyissä musta tuntui, että koiralla oli vähän enemmän intoa kuin lauantaina ja uskoisin, että myös radalla mentiin nyt vähän kovempaa. Rata oli vähän haastavampi kuin lauantainen, tuomarina tällä kertaa Anne Savioja.

Meidän suoritus alkoi oikein lupaavasti, koira kulki vauhdilla ja tosi pätevästi. Vaikeahkot kohdatkin onnistui oikein nätisti, pystyin mm. lähettämään Fisua aika hyvin esteille ja ehdin siten itse valssailemaan ym. Jännitysmomentti tuli jälleen kepeillä. Sisäänmeno hieno, helppo linja suoraan putkesta taas pujotteluun. Tässä ei siis ongelmaa. Sitten taas keppien loppuvaiheilla tapahtui jotain kummaa: F lopetti ihan kesken kaiken ja pysähtyi paikalleen. Se ei kuitenkaan liikkunut pois esteeltä, joten yritin houkutella sitä vielä jatkamaan. Alkuun se yhä vain tuijotti mua ihan puulla päähän lyötynä "tämä mudi ei nyt ymmärrä yhtään. mitä mun pitää tehdä, mamma?". Sain sen kuitenkin jatkamaan ja tekemään pari vikaa väliä ja kepukat loppuun.

Sen jälkeen Fisu taas "käynnistyi uudelleen" ja loppurata mentiin ihan hyvällä vauhdilla. Lopussa olin vähän turhan edellä koiraa ja takaaleikkauksella meno meinasi tyssätä, mutta onneksi F hyppäsi kuitenkin, eikä saatu kieltoa. Aika mielenkiintoinen rata siis, mutta ilman virheitä. Koirahan kuitenkin kepeilläkin koko ajan suoritti estettä, vaikkakin piti mietintätaukoa välillä. ;-)

Tuloksena 0, aika -2,53 ja sijoitus neljäs. Päästiin taas palkinnoille. :)

Seuraavaksi pitää opetella keinu kuntoon, jotta voidaan osallistua agilityradoille, nyt kun hyppynolla on jo ansaittu. Ja okei, ehkä keppejä voisi vähän treenata. *shock*
Mutta radan jälkeen harjoitteluesteillä F teki ne ihan normaalisti vauhdilla loppuun, joten kyllä se ne osaa. Itse asiassa jälkikäteen tuli puheeksi, että viisaat ihmiset radan reunalla oli olleet sitä mieltä, että F lopetti pujottelun koska itse käännyin sitä kohti. Hyvin mahdollista, itse en vain muista yhtään. Voi olla että F sitten kuitenkin jollain tavalla paineistui mun toiminnasta. Olisiko sama juttu ollut lauantainakin..? Täytyy varmaan tarkastella videoita vielä kunnolla.

Harkkaesteillä kiinnitin oikein huomiota, etten vahingossakaan ole rintamasuunta koiraa kohti ja nyt vedätin vähän enemmän ollen jopa selkä koiraan päin ja toimi siis hyvin. Pitää siis kiinnittää jatkossa asiaan huomiota.

Saatiin kyllä vähän kommentteja radan jälkeen Fisun aivoituksista. :D Mun koiralta tosiaan taisi "viritys loppua kesken".. Tai ehkä se on vain mudi?

Video.
Kiitos taas Tiialle kuvaamisesta!

6 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Hyvä Fisu :) Ja terkkuja hienolle Maisallekin :)
-Iida ja tappijalat Oosa & Indi

Noora kirjoitti...

Kiitos Iida! =)
Terkkuja myös sinnepäin ja onnittelut uudesta mainiosta perheenjäsenestä!

Tiia kirjoitti...

Onnea tätäkin kautta! Täällä video:
http://www.youtube.com/watch?v=rwak3_LIpn4

Noora kirjoitti...

Kiiitoos! =)

Maiju kirjoitti...

Moi! Onnea nollasta :) Löysin sattumalta tänne teidän blogiin. Meilläkin on, voidaan käydä lukemassa toistemme agituskia ja -iloja siis ;)
Maanantaina nähdään, eikös me oltu vielä samassa ryhmässä? Ellei Hippi aloita juoksuja, tosi kova merkkailu menossa jo...

Noora kirjoitti...

Kiitti onnitteluista ja tosiaan, eikun agi-iloja jakamaan! Mitään tuskia koskaan ole, mitä ne on....? :D