lauantai 3. huhtikuuta 2010

Hyppyhylly

Tänään käytiin Fisun kanssa hyllyttämässä yksi hyppyrata Purinalla pääsiäiskisoissa.

Rata oli aika kiva, ei mitenkään liian vaikea, vaan oikein sujuva ja mukava profiili. Virheet tuntui monille tulevan yhdeltä hyppysuoralta, jossa esteiden linjat oli vähän kinkkiset ja moni tuli esim. jostain hypystä ohi tms. Itse ohjasin tämän vähän varman päälle, takaaleikkasin yhdessä välissä, jolloin linja oli koiralle fiksumpi.

Meidän rata meni tavallaan tosi kivasti, tehtiin mun mielestä ihan nättiä rataa, kunnes tuli ne kepit.. Viime treeneissähän kepukat meni niin pieleen kuin voi ja mä mietin jo ennen rataa, että jos jokin osa radassa ei suju, niin se on ne kepit. Ja niinhän se oli.. Sisäänmeno oli helppo, putkesta suoraan ja sen Fisu hakikin tosi hienosti. Meni ihan kivasti, kunnes F pomppasikin veks ehkä 3. vikasta välistä. Paska! En tiedä, miksi se lopetti kesken, en ainakaan itse nähnyt siihen syytä. No, yritin korjata, mutta mentiin väärään väliin, joten annoin olla ja jatkettiin loppuun. Eipä se vitonen olisi tuloksena ollut sen parempi kuin hyllykään.

Jälkikäteen kuitenkin mietin, että hyvä että edes koitin korjata, koska koira varmaan tajusi, että nyt ei mennyt ihan nappiin joten matka ei jatku vielä. Fisu ei kuitenkaan ole niin toistonkestävä, että kannattaisi ottaa koko keppejä alusta, joten tämä oli varmaan ihan hyvä ratkaisu. Loppurata meni myös kivasti, ja loppusuoralla vauhtiakin oli hyvin. Harmillista, että virheet tulee noin tyhmistä jutuista. :(

Fisu oli kyllä muutenkin paljon normaalia flegmaattisempi, ja mun piti välillä esim. putkilla vähän odotella sitä. Mutta se on tämä juoksunjälkeinen aika, selvästi vaikuttaa nyt edellisiä juoksuja enemmän.

Ihan hyvä kisa kuitenkin, kyllähän se Fisu osaa, mutta noi kepukat nyt vain jostain syystä ei nyt(kään) sujuneet..

Video
Musta tuntui radalla, että koiraa sai odotella ja vauhti oli surkea ja niin se videolta katottuna tosiaan on. Tosi tosi turhauttavaa kun koira on tommoinen... No, toivottavasti hormonien tasaannuttua saadaan taas lisää intoa tähänkin hommaan.

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Täällä video: http://www.youtube.com/watch?v=co3Nu1lNw24

Noora kirjoitti...

Kiitos Tiia! :)