sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Päivitystä

Blogiaktiivisuus alkaa olla melko vähäistä.. Tytöillä oli vuorotellen molemmilla kennelyskä, joten taukoa treeneistä ja ihmisten (tai siis koirien) ilmoilla olemisesta on ollut pidempään. Sairastin itsekin pari flunssaa, joten sinänsä koirien treenitauko ei haitannut kovin pahasti. Autottomuus vähän myös haittaa koirien kanssa liikkumista kotiympyröiden ulkopuolelle, joten vähemmän on viime aikoina tullut käytyä yhteislenkeillä kenenkään koirakavereiden kanssa. :/ Viikonloppuna päästään kuitenkin treffaamaan pyöreäkorvaista mudijengiä kasvattitreffeille, kivaa! :)

Odottelen kovasti Fisun juoksua alkamaan, oikeastaan oletin, että se olisi alkanut jo. Vähän siis mietin, että viitsinkö ilmoittaa nyt mihinkään kisoihin kun juoksu voi alkaa minä päivänä tahansa.

Kesällekin alkaa olla jo vähän koirallista suunnitelmaa. Kesäkuun alussa olisi mahdollisesti taas tiedossa paimennuspäivä. Olisi hauska nähdä, mitä Fisu lampaista tuumaa kahden vuoden tauoan jälkeen. :D Myöhemmin kesällä olisi tarkoitus osallistua Suomen Mudiyhdistyksen (jonka hallitukseenkin nykyään kuulun, hupsan) leirille agilityn merkeissä. Todennäköisesti menen taas lasten koiraleiriohjaajaksi ainakin yhden leirin verran, katsotaan, jos Fisu pääsisi leirikoiraksi tänäkin kesänä. :) Viime vuoden leiri meni sen osalta niin mallikkaasti, että miksei!

Kirjoittelen treenikuulumisia sitten joskus kun taas treenataan, toivottavasti ensi tiistaista lähtien!

Ei kommentteja: