tiistai 8. marraskuuta 2011

Hyvä hylly

Sunnuntaina käytiin Purinalla Fisun kanssa juoksemassa yksi agirata. Olikin sikakivaa kisata "pitkästä aikaa"! :) Tuomarina oli Seppo Savikko, joka oli tehnyt alkuun aika kinkkiseltä vaikuttavan radan. Eipä se sitten niin kamala ollutkaan kun itse pääsi kokeilemaan. Kuitenkin rataantutustumisessa jäi aika epävarma fiilis, en yhtään ehtinyt miettiä ohjausta loppuun asti ja tutusuminen jäi vähän ikävästi kesken. Jonkun verran oli siis pohtimisen arvoisia kohtia.

Mikä oli ehkä parasta, oli että Fisu oli tosi tosi innokkaana, hyvässä vireessä ja nopea! Vaikka itse möhlin meille hyllyn, niin ei jäänyt yhtään harmittamaan, oli vaan niin hauska kisata Kisulin kanssa! =)

Meidän rata alkoi ihan lupaavasti, päästiin yli puolenvälin mun mielestä tosi sujuvasti, kunnes sitten putki A:n alla koitui meidän kohtaloksi. Olin rataantutustumisessa miettinyt, ja ennen kisaa Maijun kanssa todennut, että koira pitää lähettää A:lle ja antaa sille tilaa, muuten se tulee putkeen. Ja kuinkas sitten kävikään? Mä rynnin edelliseltä hypyltä kamalaa vauhtia kohti putkea ja vedän koiran sinne mukanani. Ehdin tajuta, että ainiin, tässä olisi pitänyt odottaa, mutta samassa koira oli jo putkessa ennen kuin ehdin tilannetta pelastaa. Harmi. Oli vain mukamas kiire, vaikkei kohdassa olisi tarvinnut etumatkaa mihinkään.

No, positiivista oli hyvä koira, vauhti, hyvät käännökset (niinkin hyvät, että parissa kohtaa oli hilkulla, jättääkö koira hyppäämättä kun käänsin niin vahvasti), toimivat kontaktit. A:lla F pysähtyi kontaktilla, mutta lähti liikkeelle ennen (sanallista) lupaa. otettiin se siis vielä uudestaan, ja sitten juostiin puomin kautta maaliin. Jätettiin yksi vaikea pyörityskohta siis väliin matkan varrelta.

Jotenkin tuli silti sellainen ahaa-elämys, että hei, kyllä me osataan. Mulla on ollut vähän sellainen olo kolmosluokissa Fisun kanssa, että me ollaan ihan noviiseja ja muut oikeasti kilpailee, mutta nyt tajusin, että kyllä mekin kuulutaan sinne muiden sekaan. Fisu on kehittynyt muutamassa kuukaudessa ihan valtavasti!

Jäi hinku kisata lisää, siispä seuraavat ilmot menemään!

1 kommentti:

Petronella kirjoitti...

Tässä teille vahinko kiertämään! ;)

http://nuuttinyhvero.wordpress.com/2011/11/12/kahdeksan-satunnaista-asiaa/