keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Vihdoin hyviä varvasuutisia!

Fisun varvas on alkanut luutua!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Maanantaina saatiin koko kevään paras uutinen röntgenkuvan muodossa! "Murtumalinja varpaassa oli vielä hahmotettavissa, mutta alueelle oli muuten kehittynyt jo kalkkeutunutta luuta." Jes!
Nyt saatiin jo lupa tehdä remmilenkkejä ilman pakettia, mutta vapaanaollessa vielä suoja, jottei varvas väänny/lipsahtele. Parin kuukauden ajan siis jalan paketoimista vielä, ja sen jälkeen saadaa jatkaa normaalia elämää jos ei ongelmia ilmene! Nyt ollaan iloisia! Jos kaikki menee hyvin, Fisu saa vielä jatkaa harrastamistakin. :-) Toivotaan parasta!

Vielä en ole uskaltanut lenkkeillä paketoimatta Fisun jalkaa. Jotenkin pelottaa, kun mutiaisen meno ei kuitenkaan koskaan ole varmuudella rauhallista ja tasaista. Edes remmissä. Mutta ehkä me jossain vaiheessa uskaltaudutaan kiertämään kortteli ilman sidettä. Pari kertaa olen päästänyt Fisun pihapissalle ilman pakettia ja molemmilla kerroilla F on jäänyt eteiseen tuijottamaan mua tyhmänä: "Mamma, nyt sä kyllä unohdat jotain. Mulla ei oo pakettia jalassa." Olen saanut pari kertaa kehottaa sitä tulemaan ulos. :D Mutta onhan se nyt outoa, kun 3,5 kuukauden ajan on jalka paketoitu aina ennen ulospääsyä...

Maisa steriloitiin maanantaina. Eka yö meni rutinan ja piippauksen merkeissä, mutta muuten pikkukoira on jaksellut tosi hyvin. On jo reipas ja iloinen itsensä. =) Toivotaan, että haava lähtee paranemaan hyvin.

3 kommenttia:

Petronella kirjoitti...

Onpa kiva lukea hyviä uutisia!

Terhi kirjoitti...

Hienoa, hienoa! :-)

Tiia Ahveninen os. Hämäläinen kirjoitti...

Ihana kuulla! Pikaista varpaan paranemista!