tiistai 22. maaliskuuta 2011

Mutkia matkaan

Maisan leikaushaava näytti parantuneen tosi tosi hyvin ja siististi, mutta sunnuntaina huomasinkin haavan viereen tulleen kumman patin. Siispä maanantaiaamuna klinikalle mahaa näyttämään ja pikkukoiralle uusi leikkausaika tälle aamulle. Ilmeisesti ommel on jossain kohtaa pettänyt, joten maha pitää avata uudelleen. Kyllä harmittaa.
M oli niin onneton ekan leikkauksen jälkeen, ettei olisi halunnut samaa harmia enää uudelleen. Mutta minkäs teet. Maisa on ollut tosi reipas ja pirteä leikkauksen jälkeen, mutta valitettavasti paranemiseen tulee nyt takapakkia. Voi rähmä.

Fisun jalkaa on pakko paketoida vielä sen 2kk:n ajan, ei sen lenkkeilystä muuten tule mitään. Erehdyin kerran käyttämään sen korttelin ympäri ilman pakettia ja olin sydän kurkussa koko matkan. Mudi hyppää lumikasan päälle, mudi näkee oravan... Ei rauhallinen, tasainen kävely vain ole mahdollista tolle koiralle. Onko millekään koiralle?
Joten vielä paketoidaan, jotta mun ei tarvitse stressata lenkeillä ihan niin paljoa. Mutta toivottavasti varvas saadaan näin kuntoon. Todella todella todella toivon niin.

Ei kommentteja: