tiistai 25. tammikuuta 2011

Agiliitoa + varvaskontrolli

En muista, koska ollaan viimeksi treenattu. Mutta tänään aktivoiduttiin ja lähdettiin aksaamaan. Otin mukaan Oreniuksen radan, jota treenattiin joskus 1,5 vuotta sitten. Maisalla alkaa olla valeraskaus ohi, joten vauhtia oli taas enemmän kuin koskaan. Varmaan taukokin on taas tehnyt hyvää. Pienellä oli tosi kivaa. :) Parissa kohtaa oli vähän haltuunotto-ongelmia, väärään putkenpäähän mentiin useasti. Toinen hankala paikka oli pituus, joka hypättiin "kohti seinää" eli radan reunassa poispäin. M otti aina vauhtia pituudesta, eikä siis hypännyt puhtaasti yli. Otettiin pari toistoa pelkkää pituutta lentävän lelun kanssa. Nyt ainakin hyppäsi hyvin.

Rata meni Maisalta tosi kivasti muuten, olin tyytyväinen. Persjättökin kuuluu nykyään mun peruskuvioihin, mitä ei ehkä uskoisi, jos pidempään olisi mun kanssa treenannut... ;) Mutta Maisa on vaan kamalan pätevä pieni. Olipa hauskaa!


Fisun varvasta käytiin eilen näyttämässä jälleen ortopedillä. Otettiin uusi röntgenkuva, josta todettiin, että murtuma paranee kamalan hitaasti. Vielä on ihan kunnon kolo, jonka pitäisi luutua. Seuraava kontrolli 1,5-2kk päästä.... Ja pelkkää remmilenkkiä. Mua harmittaa niin hirveesti ettei siihen riitä mitkään sanat. Tää on niin epäreilua. Ei F oo tällaista ainsainnut, ei mitenkään. :( :( :(
Ortopedi oli kuitenkin sitä mieltä, että varpaasta voidaan vielä hyvinkin saada käyttökelpoinen, joten amputaatiota ei vieläkään suosita. Tunnusteltaessa varvas kuitenkin tuntuu jo kokonaiselta, joten ehkä siellä jotain on sentään tapahtunut.

Fisun kanssa siirrytään varmaan tokoiluun seuraavaksi ties kuinka moneksi kuukaudeksi kun ei mitään muutakaan voida tehdä.

1 kommentti:

Maiju ja Hippi kirjoitti...

Voi Fisu-rukkaa, toivottavasti varvas nyt lähtisi parantumaan! :/ Tsemppiä!