lauantai 8. kesäkuuta 2013

Vähemmän treeniä

Tällä viikolla treenaaminen on jäänyt paljon vähemmälle kuin aiemmin. No, olemmekin viime aikoina treenanneet niin yliahkerasti, että tämä muistuttaa enemmän meidän normikuviota. Pari tokotreeniä on tehty tässä välissä, ei erityisen hyviä sellaisia. Tänään käytiin hallilla tekemässä pieni tokomuistuttelu ennen sunnuntain koetta. Huomenna ei ehdi mitään, joten valmistelu jää vähän vähemmälle. 

Fisu oli  mm. unohtanut, että luoksetulossa oikeasti pitää myös pysähtyä. Ja huomasin omalta osaltani, että mun on vaikea pysyä hyvällä tuulella, kun koira yhtäkkiä ei osaakaan mitään, mitä se oikeasti osaa. No, ei auta kuin palata alkeisiin ja takapalkkaan ja toivoa, että kokeessa se pysähtyy edes jotenkuten. Tiedän ainakin, mitä paniikkitreenataan ennen meidän vuoroa sunnuntaina...

Muuten kai ihan ok. Seuraamisessa vas. käännökset huonoja, nouto hyvä, kaukot ok, jäävät perus-ok, hyppyä en jaksanut tehdä. No, näillä mennään. Nyt alkaa jo vähän laantua tämä tokoinnostus. Katsotaan nuo kokeet nyt kuitenkin ja mietitään sen jälkeen, miten jatketaan.

Ei kommentteja: