torstai 21. helmikuuta 2013

Potilas

Viime aikojen treeneistä ei ole tullut kirjoitettua, mutta ollaan me lähes viikoittain käyty agiliitelemässä. Muutama ulkopuolinen kouluttajakin on käynyt, mikä on ollut kiva. :) Fisun kanssa on sujunut hirmu hyvin, se on yllättänyt vauhdikkuudellaan ja innollaan!

Mutta nytpä tulee ainakin joksikin aikaa taukoa reeneistä, sillä Fisu steriloitiin eilen. Sain vihdoin tehtyä päätöksen pitkään mietinnässä olleesta asiasta ja uskon, että tämä oli oikea ratkaisu. Viime yö meni suht rauhallisesti, vähän F kuljeskeli ja oksensikin pariin otteeseen (luultavasti tyhjää mahaa tai leikkauksen happiletkun ärsytystä), mutta nukkui suurimman osan yöstä rauhassa. Tänään oli ihanaa herätä Fisun vierestä (nukuimme yhdessä lattialla) ja huomata, että pieni heiluttaa jo häntää.
Tänään pieni potilas on ollut jo melko normaali, joskin vielä väsyksissä. Toivotaan, että paraneminen lähtee hyvin käyntiin!

Piristykseksi pari kuvaa Maisalta äsköiseltä lenkiltä. Ostin vihdoin uuden kameran ja tarkoitus olisikin vähän elävöittää blogiakin uudella kuvamateriaalilla sekä opetella kuvanmuokkauksen jalo taito. ;) Tässä ensialkuun:





Ei kommentteja: