torstai 23. joulukuuta 2010

Voivoi

Eilen suunnattiin taas eläinlääkäriin molempien tyttöjen kanssa.
Fisun varvas kuvattiin kolmatta kertaa nyt 3,5 viikkoa murtuman jälkeen. Ikävä kyllä kuvassa ei nähnyt mitään eroa alkutilanteeseen. Jätettiin uusi side laittamatta, kun ei kerta senkään kanssa ole parantunut. Heti kotona F alkoi jäystää jalkaansa ja saikin hetkessä aikaiseksi kunnon verestävän haavan anturaansa. Ilmeisesti siinä oli valmiina jo jokin nirhauma, jonka se sai nyt auki. Ilmankos jalka tuntui kutisevan. Ei saatu siis kauaa nauttia paljaasta jalasta. :(
Varasin ensi maanantaille ajan ortopedille. Katsotaan, mikä on seuraava tuomio.

Maisa lopetti viikko sitten antibioottikuurinsa virtsatietulehdukseen, mutta yhä tahtoo kovin usein pissalle ja juokin normaalia enemmän. Vietiin siis pissanäyte ja odotellaan tuloksia.

Viimeisen kuukauden aikana on tullut juostua eläinlääkärillä niin monta kertaa ettei meinaa pysyä laskuissa. Eikä loppua näy.

Että hyvää joulua.

2 kommenttia:

Tiia Ahveninen os. Hämäläinen kirjoitti...

Voi teitä, mekin ollaan aika samalla tapaa juostu eläinlääkärissä. Jospa Fisun jalka paranee hyvin. :) Hyvää joulua ja tervettä uutta vuotta kaikesta huolimatta!

Onneksi Ruuti on meillä ainut joka on pysynyt terveenä, ainakin fyysisesti, en tiedä niin järjestä. :D

Noora kirjoitti...

Kiitos Tiia tsemppauksesta.
Tosiaankin ensi vuodelle voisi suoda vähän vähemmän eläinlääkärikäyntejä... Molempien laumoille! Mutta hyvää joulua teille myös ja onnekkaampaa tulevaa vuotta!

Ruuti-mies on ihana ja taatusti tervepäinen nuoriherra. <3 Fisulta pus!