sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ylläpitotokoa

Otettiin pieni tokokertailu Fisun kanssa läheisellä hiekkakentällä. Fisulla oli hyvä tsemppi päällä koko treenin, ei ottanut nokkiinsa pienistä pakotteista tai korjaamisen tarpeesta.

Aloitettiin lyhyellä seurauksella, keskityin käännöksiin ja pysähdyksiin. Selvästi koiralla pysyy paikka paremmin kun itse vähän hidastan & kerron koiralle, että käännös/pysähdys tulossa.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä pysähdyksiä. Seisahtuminen sujui ihan loistavasti! :-) Ei enää mitään apuja ja koira stoppaa tosi siististi. Nyt vielä nopeammin kuin ennen. Jes, kehitystä. Samoin liikkeestä maahan edelleen hieno.

Lyhyen paikallaolon aikana kävin pensaikon takana piilossa, ei haitannut Fisua.

Murheenkryyniksi muodostui tällä kertaa luoksetulo. Olen yleensä antanut vielä vähän apuja sivulletuloon, mutta yritin nyt jättää sitä jo pois. Mutta Fisu ei nyt ihan vielä tunnu tajuavan, mika se loppuasento onkaan. Pari kertaa F tuli sivuttain mun eteen istumaan. Äh. Korjasin sivulle ja kehuin, mutta en antanut näistä palkkaa. Lopulta jouduin kuitenkin antamaan yhä pieniä vartaloapuja, jotta saatiin onnistumisia. No, tiedetäänpä mitä pitää treenata... Pitkään ollaan jo otettu luoksetulo suoraan sivulle, mutta siltikään ei ole vielä näköjään jäänyt mutiaisen päähän. Hmph.

Päätin, etten enää ota suorapalkalla vähään aikaan ollenkaan, vaan aina sivulle. Tylsää tai ei.

Ihan hyvä treeni taitotason tarkasteluun. Vähän taas lähempänä seuraavaa tavoitetta. :)

Ei kommentteja: