keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Aksailee ja suunnittelee

Molemmat tytöt agilityili eilen. Ja ohjaaja innostui treenailemaan vielä kolmattakin koiraa, Chili-pumia (joka ei sitten kuitenkaan ollut kovin yhteistyöhaluinen). Ihan hauskaa yritys kuitenkin..

Omat tytöt pääsi tekemään helpohkoa rataa, jossa haasteena oli jyrkkä avokulma kepeille ja putki A:n alla. Ensin oli Maisan vuoro suorittaa rata lähes virheittä. Haki kepeille ihan loistavan hienosti, poispäinkäännöksellä ja silti oikein! Jes. :)
Ainoa kämmi oli puomilla, jossa itse yritin luistaa turhan aikaisin sivusuuntaan ja koira tuli sivusta pois. Otettiin uusiksi, vaikka ei ehkä virhettä olisi tullut, mutta parempi ettei opita fuskaamaan. Muu rata meni vauhdilla, pieni M irtosi hienosti ja hoiti A-putki -rykelmän kotiin. ;)

Ennen Fisun vuoroa kokeiltiin Chilin kanssa samaa rataa. Alku oli ihan lupaava, kunnes Chippuralle tuli ikävä mamman luo ja loppurata olikin kuviota este-äidin luo, takaisin-este-äidin luo.... :-D Lopetettiin aika lyhyeen. Mutta kokeillaan joskus uudestaan, Chilillä kun ei ole kokemusta muista ohjaajista.

Lopuksi pääsi Fiskars vuoroon, kun oli ensin hämmentyneenä katsellut mun ja Chilin treeniyritystä. Intopiukeena tuli unkarilainen nro. 2. vuoroon. :D

Rata meni ihan ok, vähän liian vaikea keppikulma, joten päädyin lopulta valssailemaan. Vauhti vähän kärsi mokailusta.. Loppurata oikein hyvä, kontaktit siistit (etenkin A!), ja kepit tosi nopeat. Irtosi hienosti ja sain kunnon revitykset loppuun. :)

Fisun kanssa myös vähän tokoiltiin, kertailtiin seurausta, jääviä ja luoksetuloa kentän reunalla. Käytiin myös ulkokentällä ottamassa hyppy pari kertaa. Hienosti jo osaa. =)

Tää rupesi kovasti miettimään, uskaltaisiko ilmottaa mudillin tokokokeeseen. Huii! (;

Ei kommentteja: